Trygg betaling er viktig for oss. Derfor samarbeider vi med Bambora og PayPal for våre betalingsløsninger. Bambora er en meget trygg og brukervennlig løsning som bruker SSL (Secure Sockets Layer) for å sende all betalingsinfromasjon kryptert over nettet direkte til Bambora. Det betyr at informasjonen overføres med en sikker forbindelse direkte til kortinnløser og kortopplysningene dine ikke kan leses av uvedkommende. Heller ikke Cardshop.no kan lese denne informasjonen.

Dette gjelder også for PayPal som er en ledende global betalingstjeneste. Her kan man betale enten via sin egen PayPal-konto eller engangsbetaling uten å logge inn.

Ingen kortopplysninger registreres eller lagres av oss. Alle falske ordrer eller forsøk på bedrageri vil spores, og vil føre til at kjøpet heves og hendelsen politianmeldt.

Gjennom våre samarbeidspartnere så kan vi tilby følgende betalingsmetoder;

Kortløsninger

• Visa (debit- og kredittkort)
  • Mastercard
  • Maestro
  • American Express

Andre betalingsløsninger

• Vipps
  • Faktura (gjennom Bambora)
  • PayPal-konto